Workshop "Focus op collega's"

Een workshop van een dagdeel met als thema teambuilding door middel van portretfotografie; deelnemers fotograferen zichzelf en hun collega's met behulp van gevarieerde opdrachten en apparatuur.

Aan de hand van inspiratiefoto’s maakt u (opnieuw) kennis met uw collega’s. Door elkaar te fotograferen leert u kijken naar lichaamstaal en uitstraling. Ieder is beurtelings model en fotograaf en u werkt samen aan een mooi en treffend portret: binnen, buiten of in de studio. Er is een ruime keuze aan voorbeelden, lichtopstellingen en benodigde apparatuur.

In een ontspannen setting doet u spelenderwijs nieuwe kennis op over portretfotografie en je eigen camera. Als afsluiting van de workshop worden de portretten van iedere collega en het team gezamenlijk bekeken en besproken. Deze presentatie wordt digitaal nagezonden.

U werkt met uw eigen camera (spiegelreflex of compactcamera). Wij streven naar 1 camera per 2 deelnemers. Bent u niet in het bezit van een eigen camera, dan hebben wij camera's te leen.

Aantal deelnemers: 6-20

Vraag vrijblijvend uw offerte aan
<< Terug naar het workshop-overzicht